Jacuzzi, medence javítás, szerviz

Jacuzzi, medence javítás, szerviz

Problémád van a jakuzzival? Szervizünk a segítségedre siet!

Egy jacuzzi otthon maga az álom. Buborékok között kipihenni a napi fáradalmakat, megfizethetetlen élmény. Azonban egy váratlan meghibásodás könnyen rémálommá változtathatja a masszázsmedence tulajdonosának életét. Ne ess pánikba, segítünk!

Akár az elektronikával van baj, akár a vizet hanyagoltad el és most nem tudod, mit kellene tenned, hívj fel minket és segítünk!

Baj van az elektronikával!

Ha úgy érzed, hogy megbízható szakemberre van szükséges, mert nem működnek a fúvókák vagy nem kapcsol be a szűrőrendszer, segítünk! Arra kérünk, mondd el a telefonba, hogy mit észlelsz, így ezzel is időt spórolhatunk a szereléssel. Érdemes évente egyszer egy általános ellenőrzésre is kihívni minket, így kisebb az esély a hasonló problémák kialakulására.

Zavaros a víz a jacuzziban!

Ha már fogalmad sincs arról, milyen vegyszerből és mennyit kellene adagolni ahhoz, hogy normalizálódjon a helyzet, ebben is tudunk segíteni!

Jön a tél és kültéri masszázsmedencém van!

Ha a téliesítés folyamatának bármelyik mozzanatával kapcsolatban egy kicsit is bizonytalan vagy, mindenképpen kérd szerelő segítségét, hiszen ha nem téliesíted megfelelően a jakuzzit, a fagyos hónapok alatt akár teljesen tönkre mehet. Egy szakember azonban megfelelő tudással, tapasztalattal és szerszámokkal rendelkezik ahhoz, hogy gond nélkül elvégezze a szükséges folyamatokat és tavasszal újra, biztonságosan üzembe helyezhesse.

Mentsd el a számunkat, hogy minél előbb hívhass, ha baj van!