Jacuzzi szerelés, beüzemelés, telepítés

Jacuzzi szerelés, beüzemelés, telepítés

Jacuzzi az otthonodban

Vannak olyan napok, amikor nem jössz ki a kollégákkal, a főnök is folyamatosan piszkál, ráadásul még ebédelni sincs időd, annyi a határidős tennivaló. Egy ilyen nap után már az is felüdülés, ha kiléphetsz az iroda ajtaján és elindulhatsz haza. Képzeld csak el, ha otthon egy felfűtött jakuzzi várna! A buborékok között elszürcsölni egy finom pohár bort, igazán jó hatással lehet az idegekre. Ha beruházol egy ilyem masszázsmedencére, akár minden nap megteheted ugyanezt!

Nem számít, hogy hétfő este van és szeretnél egy relaxáló estét vagy szombaton áthívod a barátaidat, a jacuzzi mindig készen áll arra, hogy te jól érezd magad! Mi pedig segítünk neked a beszerelésben és a karbantartásban is, hogy a te dolgod csak annyi legyen, hogy élvezd a helyzetet!

A jacuzzi beszerelése

Ha eldöntötted, hogy szeretnél egy masszázsmedencét az otthonodba, akkor mindenképpen meg kell beszélnünk néhány dolgot a beszerelés előtti előkészületekkel kapcsolatban. Az egyik például, hogy egy ilyen masszázsmedencének már alapvetően igen nagy súlya van. Ha még hozzáadjuk a víz és a benne ülők, emberek súlyát, hatalmas tömegről beszélünk. Pontosan ezért egy olyan vízszintes felületre kell elhelyezni, amely elbír ekkora terhelést. A vízszintes különösen fontos jellemzője a leendő jakuzzi helynek, hiszen így garantálható, hogy évekkel később sem fog eldeformálódni a szerkezet. Érdemes statikus véleményét is kikérni, hiszen a választott helynek legalább 500kg / négyzetméter terhelést kell kibírnia. Ha kültériben gondolkozunk, érdemes legalább 10 cm-es betonrétegre helyezni a masszázsmedencét. Szükséges emellett beszereltetni egy érintésvédelmi relét is, ugyanis így nem lehet probléma elektronikus hiba esetén akkor sem, ha épp a medencében ülünk. Ezt követően már érkezünk és kezdjük a szerelési munkálatokat!

Folyamatos jacuzzi karbantartás

Egy jacuzzit csak akkor lehet élvezni hosszútávon, ha folyamatosan karban van tartva. A tisztítás, a PH fenntartása, a téliesítés mind olyan fontos dolgok, melyek nélkül hamar tönkremegy a masszázsmedence. Ha nincs kapacitásod arra, hogy folyamatosan foglalkozz ezzel, akkor ebben is tudunk segíteni! Ha kültéri a medence és a hideg időre készülsz, különösen fontos, hogy bízd ránk a feladatot, mert egyetlen rossz mozdulattal hatalmas károkat tehetsz a jakuzzi belső szerkezetében.