amp templates

Jacuzzi Tisztítás

Blog, avagy olvasmányok a témával kapcsolatban

Milyen baktériumok lehetnek a jacuzzi medencédben?

Odakinn hét ágra süt a Nap, míg sokan a negyven fokban egy panellakásban szenvednek, addig számodra áldás a medence, ami a kertedben van. Egy csobbanás egy hosszú munkanap után és mintha kicseréltek volna. Egészen addig működik ez a történet, amíg rendszeresen takarítod a medencét. Ugyanis van néhány olyan baktérium, amely kifejezetten kedveli ezt a közeget, és ha nem figyelsz, szépen „beköltözik” hozzátok.
Egy kis fürdővízzel baktériumok, vírusok és gombák is juthatnak az ember szervezetébe. Ez független attól, hogy csak a barátaidat és a családtagjaidat engeded a medencébe, hiszen ha nem megfelelő a fertőtlenítés, ez mit sem számít. Szájon át, az orrlyukadon, de még húgycsövön keresztül is megfertőződhet az ember.
Milyen baktériumok lehetnek a medencében?
Egy nem megfelelően tisztított medencében megtelepedő baktériumok okozhatnak influenza – szerű tüneteket is, de van olyan, amely hasmenéssel is járhat. Emellett szemfertőzés és lábgomba is előfordulhat ritkább esetekben.
Mit tehetek, hogy az én medencémben senki se fertőződhessen meg?
Semmiképpen sem elég vegyszerezéssel tisztán tartani a medencét, időről időre teljesen ki kell takarítani azt. A szűrőt, a vízforgatót, a medence falát folyamatosan tisztán kell tartani. Ezáltal nem csak nem színeződik el a víz színe, hanem bátran használhatjuk is akár minden nap, veszély nélkül.
Mit tegyek, ha nincs időm állandóan rendben tartani a medencét?
Semmi gond, fordulj szakemberhez! Egy hozzáértő ember pontosan beállítja a vegyszerezést, megfelelő időközönként kitakarítja a medencét és nem okot számára gondot a szűrő vagy a vízforgató szétszerelése és összerakása sem. Így az egyetlen dolgod az lesz, hogy időben szólj a vendégeknek arról, mikor kezdődik a sütögetés a medence partján.
INFORMÁCIÓK

ÁRAK

BLOG

KAPCSOLAT

Rendelkezésre állás

H-P: 8:00-18:00
Szo-V: 8:00-12:00

Kapcsolat

Email: info@jacuzzi-tisztitas.hu Telefon: +36 70 420 3562